Warning: Creating default object from empty value in /homepages/5/d420049815/htdocs/wp-content/plugins/zdmultilang/zd_multilang.php on line 1450
Puyalón de Cuchas participarà en les mobilitzacions a favor del Bergantes
Home / Territori / Comarques / Puyalón de Cuchas participarà en les mobilitzacions a favor del Bergantes

Puyalón de Cuchas participarà en les mobilitzacions a favor del Bergantes

Aquest  dissabte 10 d’agost a Aiguaviva, la plataforma veïnal “El Bergantes no se toca” convoca una concentració/manifestació contra el projecte de la presa al riu Bergantes.

Puyalón de Cuchas participarà en les mobilitzacions convocades per “El Bergantes No Se Toca”, i convida a totes les aragoneses i aragonesos a acudir a la localitat baix-aragonesa per a mostrar el seu rebuig a aquest nou atemptat ecològic comés per la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE), un més dels que últimament ens tenen acostumats l’oficina de Xavier de Pedro.

El portaveu de l’organització independentista Chesús Royo afirmava que “aquest dissabte a Aiguaviva tornarem a trobar-nos tots aquells que defensem un Aragó lliure d’especuladors i contrabandistes d’aigua, tots els que creiem que la natura és un bé de tots els éssers vius i que treballem per defensar-la i mantenir-la  per a les futures generacions”.

La concentració es realitzarà a les 18:00 hores en la plaça d’Espanya de la localitat, posteriorment a les 18:30 hores es realitzarà una marxa fins al riu Bergantes a prop d’on la CHE ha previst realitzar les obres.

Chesús Royo va voler acabar declarant que “contemplarem un bell paisatge natural que de no impedir-ho entre totes es convertirà en un fantasma de formigó, esgarrant així una part important del nostre patrimoni natural, una cosa a la que per desgracia la CHE ens te cada cop més acostumats”.