Warning: Creating default object from empty value in /homepages/5/d420049815/htdocs/wp-content/plugins/zdmultilang/zd_multilang.php on line 1450
Puyalón manifesta la seva satisfacció amb el baròmetre del CIS que atorga un eurodiputat a la coalició «Els pobles decideixen»
Home / Territori / Aragó / Puyalón manifesta la seva satisfacció amb el baròmetre del CIS que atorga un eurodiputat a la coalició «Els pobles decideixen»

Puyalón manifesta la seva satisfacció amb el baròmetre del CIS que atorga un eurodiputat a la coalició «Els pobles decideixen»

Puyalón es converteix, amb aquesta enquesta, en l’única representació possible del aragonesisme polític des de la seva aposta per una Europa dels pobles i les treballadores

La coalició «Els pobles decideixen» de la qual forma part Puyalón de Cuchas , obtindria un eurodiputat segons es desprèn del baròmetre del CIS publicat hores abans de l’inici de la campanya. D’aquesta manera, l’independentisme aragonès tindria veu a un Parlament Europeu que cal transformar en un altaveu de les aspiracions dels pobles i la classe treballadora contra l’Europa dels mercats i els estats.

La candidata de la coalició, Asun Galina, ha assegurat, a més, que » l’enquesta que té validesa és la del suport de les aragoneses i aragonesos a les propostes contra aquesta Europa que destrueix els drets de les treballadores i les aspiracions de llibertat dels pobles europeus» .

Puyalón de Cuchas, que forma part de la coalició «Els pobles decideixen», quedaria, de produir-se aquests resultats, com a única força aragonesa amb representació al Parlament Europeu. La candidata ha afirmat que «el vot de l’ aragonesisme polític, del sobiranisme aragonès, és la coalició Els pobles decideixen, una proposta de diversos pobles sense estat per portar la veu dels pobles al Parlament Europeu»

Segons Asun Galina, el baròmetre del CIS s’ha de veure «ratificat a les urnes», però, més que més, «al carrer, on dia a dia el poble s’enfronta a les polítiques que intenten prendre-li drets i llibertats, i llançar-ho a la precarietat laboral, social, econòmica, cultural i nacional «.