Warning: Creating default object from empty value in /homepages/5/d420049815/htdocs/wp-content/plugins/zdmultilang/zd_multilang.php on line 1450
Puyalón serà a Catalunya el 9-N per donar suport a la consulta soberanista
Home / Àrees / Puyalón serà a Catalunya el 9-N per donar suport a la consulta soberanista

Puyalón serà a Catalunya el 9-N per donar suport a la consulta soberanista

Cartel apoyo Catalunya PuyalonUna delegació de Puyalón de Cuchas serà a Catalunya el 9-N per participar en la consulta catalana per la independència i donar-hi suport

Puyalón de Cuchas aposta per la sobirania plena dels pobles i, per això aquest motiu, dóna suport a la consulta sobiranista de Catalunya com a primer pas cap a la independència del poble català i la construcció d’un nou model econòmic, social i polític.

Convidats per les Candidatures d’Unitat Popular (CUP), membres de Puyalón participaran el dia 9-N a Catalunya en la jornada de votacions d’un dia que ha de convertir-se en l’espurna que encengui la foguera per la sobirania plena, per posar fi als privilegis socials i econòmics i per construir, així, el poder popular en una independència que serveixi per canviar-ho tot d’arrel.

Davant les negatives del govern del PP i de l’estat espanyol, la voluntat del poble de Catalunya, emparada en la seva pròpia sobirania, ha de ser expressada a les urnes el 9-N per donar resposta als anhels de canvi social i nacional que els catalans i les catalanes han mostrat en totes les mobilitzacions dels últims anys, en les quals milions de persones han reclamat la independència del seu país.

Des de l’Aragó, Puyalón veu amb esperança el moviment popular català, que ha forçat el govern conservador d’Artur Mas a començar el camí cap a l’autodeterminació i la independència. A més a més, la independència que es veu en l’horitzó de Catalunya ha de servir per a la construcció d’un nou model d’igualtat social, econòmica, de drets, antipatriarcal i popular que satisfaci les aspiracions de llibertat de tot un poble.

Des de Puyalón també es fa una crida als centenars de milers d’aragonesos que han emigrat del nostre país a Catalunya a donar suport a la consulta i a expressar a les urnes un rotund SÍ a la independència. Els nostres països han compartit bona part de la seva història com a entitat política independent i després dins l’estat espanyol. I encara ara compartim lluites pel territori (contra l’Alta Tensió, contra el transvasament de l’Ebre…), identitats i tradicions, una de les tres llengües de l’Aragó i interessos comuns al costat d’altres pobles com l’occità.

Independència per canviar-ho tot!

Visca la terra!

El 9-N, les aragoneses votem Sí/Sí

Puyalón de Cuchas