Warning: Creating default object from empty value in /homepages/5/d420049815/htdocs/wp-content/plugins/zdmultilang/zd_multilang.php on line 1450
EL PROGRAMA EN LLENGUA ARAGONESA LUZÍA DUESO REBUTJA GAIREBÉ 80 SOL-LICITUDS DE CENTRES PER MANCA DE RECURSOS
Home / Àrees / EL PROGRAMA EN LLENGUA ARAGONESA LUZÍA DUESO REBUTJA GAIREBÉ 80 SOL-LICITUDS DE CENTRES PER MANCA DE RECURSOS

EL PROGRAMA EN LLENGUA ARAGONESA LUZÍA DUESO REBUTJA GAIREBÉ 80 SOL-LICITUDS DE CENTRES PER MANCA DE RECURSOS

Puyalón denuncia la manca de recursos a la DGA, destinats pels pressupostos de l’equip de Govern PSOE-CHA-Podemos al Programa d’acostament a la llengua aragonesa Luzía Dueso. Només han pogut ser 37 propostes de centres admeses, mentre eren gairebé 80 les que han estat rebutjades per falta de pressupost.

http://www.educaragon.org/noticias/noticias.asp?idNoticia=12166

lengua-aragonesa-luzia-duesoDes Puyalón no permetrem que s’inverteixin recursos a l’escola privada, i menys recursos que haurien de ser destinats a protegir el nostre patrimoni, i evitar la desaparició d’una llengua en perill d’extinció com l’aragonès.

És clar que si hi ha oferta i bons recursos, l’acceptació de l’alumnat i els IES és alta. Com a mostra dels cursos On-line oferts per la DPZ des del grup «En Común», per a l’ensenyament d’aragonès i català. Coberts completament els dos amb més de 50 alumnes / es.

Per això demanem als autors d’aquests pressupostos PSOE-CHA-Podemos, la seva correcció i reversió perquè tots IES’s, CEIP’s i CRA’s no es quedin sense uns programes d’acostament a la llengua aragonesa adequats.

Save