Warning: Creating default object from empty value in /homepages/5/d420049815/htdocs/wp-content/plugins/zdmultilang/zd_multilang.php on line 1450
Puyalón presenta una nova campanya de plantilles informatives sobre l’economia agreujada a Aragó
Home / Territori / Aragó / Puyalón presenta una nova campanya de plantilles informatives sobre l’economia agreujada a Aragó

Puyalón presenta una nova campanya de plantilles informatives sobre l’economia agreujada a Aragó

Després de l’èxit de la campanya d’informació al voltant de les plantilles de «Patrimoni oblidat i / el espoliat», així com la sèrie «Memòria oblidada» sobre la Història d’Aragó, el group de treball d’Economia de Puyalón ha decidit començar una nova campanya amb Plantilles informatives amb el títol de «Economia agreujada».

En aquestes plantilles s’ensenyaran aquestes dades sobre l’economia aragonesa que cap mitjà públic o privat vol treure a la llum. Dades econòmiques que la majoria de les vegades ensenyen la imposició d’Espanya sobre la sobirania econòmica Aragonesa, els seus treballadors / es, el model econòmic, .. que sovint són la causa dels problemes endèmics del nostre país.

Des Puyalón esperem amb aquestes plantilles, i dades econòmiques, generar un debat mai abans començat a Aragó, i que faci honor per obrir els ulls de tots / totes aquestes treballadores que senten el capitalisme cada dia a la seves carns per dues raons, la de pertànyer a la classe obrera i la de ser aragonesos / es.