Warning: Creating default object from empty value in /homepages/5/d420049815/htdocs/wp-content/plugins/zdmultilang/zd_multilang.php on line 1450
Economia agreujada en ell Transport públic d’Aragó (I)- Saragossa
Home / Territori / Aragó / Economia agreujada en ell Transport públic d’Aragó (I)- Saragossa

Economia agreujada en ell Transport públic d’Aragó (I)- Saragossa

Amb aquesta nova Plantilla de economia perjudicada, Puyalón vol ensenyar la gran desigualtat amb la qual l’Estat espanyol tracta Aragó en les seves inversions en transport públic, en aquest cas a Saragossa, però també en relació a la resta de barris rurals, i pobles dels voltants de Saragossa. Negant la vertebració del territori amb una xarxa de rodalies que, en qualsevol altre lloc d’Europa, o de l’Estat espanyol, és eina fonamental per al transport de persones. Estacions com Miraflores, i les penes 6 estacions amb què compta la línia de rodalies de Saragossa, amb freqüències entre 35-55 minuts, són un clar exemple de la desídia amb que l’Estat espanyol tracta Saragossa i Aragó.