Warning: Creating default object from empty value in /homepages/5/d420049815/htdocs/wp-content/plugins/zdmultilang/zd_multilang.php on line 1450
Hospital Alcanyiz- Motorland
Home / Àrees / Hospital Alcanyiz- Motorland

Hospital Alcanyiz- Motorland

El Baix Aragó continua esperant, després d’anys de retard, un hospital amb unes instal·lacions dignes. L’actual hospital està saturat, és vell, i no disposa d’espais suficients per sales de part. La Unitat de Cures Intensives més propera es troba a Saragossa, a 100 km de distància. Les obres han estat aturades diverses vegades i DHS-Dragados podria ser advertida, així com iniciada amb un procediment sancionador per incompliment de terminis.

Mentrestant, segons la mateixa corporació pública que gestiona Motorland, aquest acumula pèrdues de 47 milions des de 2010. Al seu torn, el Parc Tecnològic del Motor, Technopark, va ser creat per generar llocs de treball en R + D. Un R + D que gaudeix d’unes inversions irrisòries a Aragó. En 2016 Technopark va reduir capital per tornar a ampliar-després, en una operació acordió, amb l’única finalitat de sanejar balanços al límit de deutes, amb diners públics.